Over SumaQ

 

20160416-IMG_1651

Mijn naam is Ellen Steenbeeke en samen met jou gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. Aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek en uitkomsten van eventuele nodige onderzoeken op basis van bloed, urine, haaranalyse, speeksel en/of ontlasting, maakt ik een persoonlijk behandelplan voor jou. Met geneeskrachtige voeding en supplementen, waarbij de oorzaak van de klachten wordt behandeld. Daarbij houd ik rekening met fysieke en mentale aspecten die voor iedereen uniek zijn. SumaQ helpt jou bij jouw koers op vitaliteit.

 

Daarnaast verzorg ik lezingen over puur & eerlijke voeding en vitaliteit.

 

 


 

Waarom SumaQ?
Sumak is een kruid en is gemaakt van gemalen en gedroogde berberisbessen.Sumak kruid

Doe er wat van door een salade of de hummus en er komt net een fris-zuur extraatje bij, dat het gerecht iets onverwachts sprankelend geeft. Oosters goud, noemen ze het, en westerse koks gebruiken het ook graag.

De sumakbessen zijn het rood van de dageraad. De energie van de schepping en het wonder dat toch elke dag maar weer de zon opkomt. Is het niet geweldig? En dat we erbij zijn.....

Het is ook het rood van het vuur. Eén van de oosterse rituelen is het maken van een vuur, buiten, en daar dan overheen springen onder het uitroepen van “Ik geef je het geel, geef me het rood”. Het geel, dat is alles wat je niet wilt houden. De laatste ziektekiemen die nog in je lichaam zweven, de laatste restjes getob en gepieker. Wat je opneemt is het rood, de kracht, de energie en de warmte. Sumak staat voor het leven dat vandaag gevierd wordt. Maar het is ook de kleur van de zonsondergang, en het herinnert je eraan te genieten van het leven zolang het duurt.

Waarom met "Q"?
De Q van SumaQ staat voor mij voor het roer om. Een aantal jaren geleden heb ik het bedrijfsleven achter me gelaten en het roer om gegooid naar de complementaire gezondheidszorg. Ik heb de schoolbanken weer opgezocht en ben een nieuwe weg ingeslagen. Mijn koers op vitaliteit!

Jij ook!
Maar dat roer, dat staat er ook voor jou! Wil jij je weer vitaal voelen? Ga dan aan het roer staan en ik begeleid je jouw koers te bepalen naar een vitaal leven!

Wacht niet langer en neem contact met mij op.