SumaQ Nieuws

Koers op vitaliteit met SumaQ

Intensieve begeleiding naar een leven vol vitaliteit, gezondheid en geluk”

Ellen Steenbeeke is gestart met haar praktijk SumaQ. Ze heeft haar kantoor ondergebracht bij Balans, Praktijk voor natuurlijke genezing, gevestigd aan B.W. ter Kuilestraat 211 in Enschede. SumaQ is voor iedereen die zich beter wil voelen en voor mensen die beter in balans willen komen op het gebied van voeding en levensstijl. Maar zeker ook voor mensen met (chronische) gezondheidsklachten, burn-out, stressklachten, overgangsklachten of klachten die zij niet kunnen herleiden.

SumaQ inspireert mensen zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid. Ze begeleidt hen daarbij intensief naar een leven vol vitaliteit, gezondheid en geluk. SumaQ bouwt een brug tussen de reguliere en complementaire zorg en voor synergie in de gezondheidszorg. Ellen Steenbeeke, eigenaresse SumaQ: “Als gecertificeerd orthomoleculair therapeut zoek ik samen met de cliënt naar de oorzaak van gezondheidsklachten. Daarna stel ik een behandelplan op. Door coaching help ik de cliënt op koers naar een vitaal leven.”
Regulier versus alternatief

Momenteel zijn de reguliere en alternatieve gezondheidszorg vaak nog twee aparte werelden. Reguliere (huis-)artsen worden op een hele andere manier opgeleid. Het belang van voeding als eerste basisbehoefte wordt niet meegenomen in de opleiding. Daarnaast zijn reguliere (huis-)artsen gebonden aan vele protocollen, wat hen weerhoudt om bijvoorbeeld andere laboratoriumonderzoeken aan te vragen om verstoringen in het lichaam op te sporen. Steenbeeke: “Door een brug te bouwen tussen deze twee werelden wordt de gezondheidszorg naar een hoger plan getild!
Samen op zoek naar de oorzaak

Als gecertificeerd orthomoleculair therapeut zoekt SumaQ samen met de cliënt naar de oorzaak van gezondheidsklachten. Aan de hand van een uitgebreid vraaggesprek en uitkomsten van onderzoeken op basis van bloed, urine, haaranalyse, speeksel en/of ontlasting, maakt ze een persoonlijk behandelplan. Met geneeskrachtige voeding en supplementen, waarbij de oorzaak van de klachten wordt behandeld. Daarbij houdt SumaQ rekening met fysieke en mentale aspecten die voor iedereen uniek zijn. Meer informatie is te vinden op mijn website www.sumaQ.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *