BlogSumaQ Nieuws

Aromatherapie

Ervaar nu een heerlijke behandeling waarbij ontspanning de boventoon voert, maar waarbij je gelijk je immuunsysteem stimuleert en dat op basis van aromatherapie.

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst, depressie en slapeloosheid. Maar werkt zeker ook helend voor darm gerelateerde klachten, pijnlijke gewrichten en andere disbalansen in het lichaam. De geuren werken in op het onderbewuste en om een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen.

Ik werk met doTERRA’s essentiële oliën, waarbij een speciale techniek wordt toegepast. Ik werk langs de meridiaan energiebanen en de viscerale contactpunten (je organen) van je rug tot aan je voeten. Deze toepassing heeft als doel om jouw lichaam weer in een staat van evenwicht te brengen. Dankzij de combinatie van aanraking middels het gebruik van deze professionele techniek en de essentiële oliën die tegelijkertijd aangebracht worden, ervaar je zelf direct het effect van deze behandeling.

De oliën in combinatie met de massage technieken zorgen voor het in balans brengen van het sympatische en parasympatische zenuwstelsel, het stresssysteem van ons lichaam. Doordat het autonome zenuwstelsel op deze manier ondersteund wordt in het verminderen van fysieke en emotionele stressoren, herstelt het evenwicht in het lichaam.

Deze behandeling is ontwikkeld door Dr. David Hill, een expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. De techniek combineert de oosterse geneeswijzen met de moderne medicinale aromatherapie.

Kernwoorden voor deze aromatherapie zijn:

 • Stress vermindering,
 • versterken van je immuunsysteem
 • het verminderen van ontstekingen in je lichaam
 • Het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase)

De massage duurt ongeveer 45 minuten per behandeling en kost normaal € 59,95
Speciale moederdagprijs € 49,95

2 gedachten over “Aromatherapie

 1. Hoi Ellen,
  ik wil voor Marianne een massage reserveren, voor moederdag Kun je aangeven wat de massage inhoud?

  Hoe is het met je, jullie? Fijn om te lezen en te zien dat je iets doet wat er voor jou toe doet! Lieve groetjes en knuf Marco Rosema

  1. Hoi Marco,

   Wat ontzettend leuk dat je een behandeling wilt reserveren. In principe is het niet echt een massage, dus ik masseer geen knobbeltjes in de spieren weg. Deze aromatherapie is een techniek waarbij je door middel van aanraking en geurbeleving in een staat van ontspannenheid terecht komt, maar waarbij ook direct je immuunsysteem wordt ondersteund door gebruik van de specifieke oliën. Met mijn aanraking hou ik rekening met hoe de meridianen lopen op de rug en voeten. De behandeling duurt ongeveer drie kwartier.

   Als je een afspraak wilt maken, kunnen we het best even telefonisch contact hebben of via de mail. Oké? Warme groet, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *